Livrare si transport

Back to Black expediaza comenzile prin curier rapid: Cargus COURIER  (www.Cargus.ro)

Costuri livrare (Cargus) : costul standard de transport este 25 lei (TVA inclus), livrare luni-vineri, exceptand sarbatorile si zilele libere legale;

  • Termenul de livrare Back to Black este de 1-2 zile lucratoare
  • Comenzile plasate de Luni pana Vineri inainte de ora 14:00 se expediaza sigur in aceeasi zi din depozitul nostru si se livreaza la adresa in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile plasate dupa aceasta ora, vor fi expediate din depozit cel mai probabil in urmatoarea zi lucratoare.
  •  Exemplu: O comanda plasata azi pana in ora 14:00, pleaca tot azi din depozitul nostru catre firma de curierat, iar maine se livreaza la adresa. O comanda plasata azi, dupa ora 14:00, pleaca din depozitul nostru maine si se livreaza la adresa poimaine.
  • Comenzile plasate in weekend ( de vineri dupa ora 14:00 pana duminica seara ) se expediaza din depozitul nostru Luni si se livreaza la adresa Marti.

IMPORTANT!
Tarifele de transport sunt valabile pentru toate localitatile de pe teritoriul Romaniei.

Observatii: 
Va rugam verificati integritatea ambalajului coletului in momentul primirii acestuia. Daca ambalajul prezinta deteriorari, solicitati intocmirea unui Proces Verbal de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca in interiorul coletului se va regasi un produs deteriorat, acesta se va putea returna impreuna cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-48 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie. 


Politica de retur/anulare

Produsele achizitionate la distanta (online/telefonic) se pot returna conform O.G. 130/2000 (drept de denuntare unilaterala).
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile de transport pentru returnarea produsului.
Singurele conditii sunt ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat si sa fie insotit de formularul de retur completat integral. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari, lipsa protectie slip, daca au fost purtate sau spalate, lipsa eticheta sau alte semne de uzura. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus si nu este expediat prin Cargus, va fi refuzat si se va intoarce catre consumator, acesta din urma fiind responsabil de plata transportului.
Este necesar sa ne anuntati in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului daca doriti sa returnati produsul, utilizand formularul de contact / email office@backtoblack.ro
Returnarea se poate face doar prin firma de curierat  CARGUS, fara a depasi termenul de 14 zile de la primirea comenzii ! Expedierea coletului retur revine in sarcina consumatorului.

Produsele nu se vor returna cu POSTA ROMANA!
Nu primim colete cu ramburs!
In maxim 14 zile de la data returnarii vom inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar, pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN, alcatuit din 24 de caractere si de numele titularului de cont. Toate aceste informatii vor fi completate in formularul de retur de mai jos.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client.
Restituirea se face doar pe valoarea produsului (Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport – atat cele de expediere, cat si cele de returnare).

Se intampla sa refuzi sau sa uiti sa ridici coletul?

Sigur nu te-ai gandit pana acum la impactul asupra mediului inconjurator: materiale irosite pentru ambalare, masini in trafic pentru livrare, munca oamenilor din depozit care pregatesc produsul ca mai apoi sa-l despacheteze si mai ales, gandeste-te la acel client care s-ar putea bucura de produsul blocat.


Pentru mai multe detalii privind livrarea produselor sau retur, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.